|
| Sevdiklerinize Göndermeler | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
aşşe Admin
Mesaj Sayısı : 160 Kayıt tarihi : 21/07/08 Yaş : 31 Nerden : İZMİR
| Konu: Sevdiklerinize Göndermeler Salı Tem. 22, 2008 11:18 pm | |
| İLK VE SON AŞKIM ZAC'E 1, HAYATTA HİÇBİRŞEYE İMKANSIZ DEMEDİM SENİ TANIYANA KADAR HAYATTA KİMSEYE BAĞLANMADIM SANA BAĞLANDIĞIM KADAR
KİMSEYE SENİ SEVİYORUM DEMEDİM SENİ TANIYNA KADAR HİÇ KİMSE İÇİN AĞLAMADIM SANA AĞLADIM KADA
2, BEN SENİ SEVDİM YANLIZ SENİ DÜŞÜNDÜM GECELERCE... EN DERTLİ ANIMDA DERTLERİMİ UNUTUP YİN SENİ DÜŞÜNDÜM.. HAYATTA KİMSESİZ OLDUMU DÜŞÜNÜP YAŞAMAYI ELİMİN TERSİYLE İTTİĞİMDE AĞLAMAKTAN BİLE YORULUP BÜTÜN DUYGULARIMI UNUTTUĞUMDA YİNE SENİ DÜŞÜNDÜM... HİÇ UNUTAMADIM SENİ... HERKESİN GÖZLERİ ÜZERİMDEYKEN BİLE SENİN GÖZLERİNİ ARADIM ben.. HİÇ KİMSEYE KIRILMADIM YADA KİMSEYE BU KADAR BAĞLANMADIM DERS ÇALIŞIRKEN BİLE VAZGEÇMEDİM SENDEN YİNE SENİ DŞÜNDÜM UZUN UZUN BELKİDE YÜREĞİMDİ O UZUN OLAN.. SENİ İÇİNE ALIP SIKI SIKI SARAN YÜREĞİMDİ İMBİLİR BELKİDE GÖZLERİNDİ GÖZLERİNDEKİ IŞIKTI BANA BENİ UNUTTURAN AMA BEN YİNE SENİ DÜŞÜNDÜM BEN YİNE YANLIZ YANLIZ SENİ SEVDİM ZAC....
İLK VE SON AŞKIM OLAN ZAC'E | |
| | | ashley_zac ZAC HAYRANI
Mesaj Sayısı : 120 Kayıt tarihi : 23/07/08 Yaş : 28 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Sevdiklerinize Göndermeler Çarş. Tem. 23, 2008 8:48 pm | |
| hayat bir sınav dediler başaran gider dediler enzor soru banadüştü önce sev sonra kurtul dediler Dünya ölüm deyil Seni beni göğü yeri Yaradan allah deyilmi Özlemesende özlüyorum Hiç gelmesende bekliyorum Rüyamda seni görüyorum Hala seni çok seviyorum Gezdiğin yerleri çok dolaştım Aşkınla ben gizli yaşadım Kabimi yalnız sana açtım Yüzüstü bırakıp gitmeden önce | |
| | | aşşe Admin
| Konu: Geri: Sevdiklerinize Göndermeler Paz Şub. 15, 2009 6:57 pm | |
| ALIŞKANLIK
Gitgide alışıyorum sana.... Hiçbir alışkanlık bu kadar güzel olamaz... Ellerin ellerimden uzaksa nasıl güçsüzüm bilemezsin... Yanımda olduğun zamanlar; sigara dumanı gibi ciğerlerime doluyor, alkol gibi damarlarıma yayılıyorsun... Durmadan başım dönüyor verdiğin hazdan... Alışkanlıklar daima korkutur beni... Düşün ki ben yaşamaya bile alışkın değilim... Kendimi kendime alıştıramadım yıllardır... Fakat şimdi sana alışıyorum... Alıştıkça özlemim artıyor, daha yoğunlaşıyor. Yalnız içimde garip bir korku var. Sana alışmaktan değil seni kendime alıştırmaktan korkuyorum... Bir gün sana şimdi verdiklerimden daha güzelini daha değerlisini verememekten korkuyorum... Bir gün ansızın ölmekten ve seni, bana olan alışkanlığınla yapayalnız bırakmaktan korkuyorum...
Oysaki her zaman ve günün her saatinde yanında olmalıyım senin... Bana alışmış olmaktan pişmanlık duyacağın bir dakikan bile olmamalı... Bütün zamanlarını zamanlarımla karıştırıp emsalsiz bir zaman bileşiminde yaşatmalıyım seni... Uykularda bile aynı rüyayı görmeliyiz. Her şeyin ve her zevkin yarısı senin olmalı, yarısı benim... "Bana alış" demeyeceğim... Nasıl olsa alışacaksın bir gün... Şimdi çirkinliğimde güzellikler bulan gözlerin, o zaman en güzeli görecek bende! Alışkanlığınla, sevginle yepyeni bir "ben" yaratacaksın benden!
İlk defa sevilmenin ürpertileri içindeyim inan. Sevgimle mukayese edebileceğim tek şeyi beni sevmende buldum... Ömrümde kimse bana sevmenin gerekliliğini öğretmedi. Kimseden sevgisini istemedim, verdiler almadım. Bencildim bir zamanlar, sevmek benim hakkım diyordum. Oysaki şimdi bir zamanlar hiç sevmemiş olduğumu kendi kendime biraz da utanarak itiraf ediyorum.
Asıl büyük sevgiyi seni sevmekte buldum ve sevgim senin sevginle değerleniyor, ayrı bir anlam kazanıyor... Sevgin olmasaydı değersiz bir cam parçasıydım. Sevginle bir aynayım şimdi. Bana bakanlar baştanbaşa seni görecekler içimde... Bir zincirin iki halkasıyız seninle anlıyor musun? Aynı kadehte karışmış iki içkiyiz. İki kelimeyiz seninle birbirini tamamlayan. Her yerde iki olduğumuz için bir bütün haline geliyoruz durmadan...
Alışkanlığım devamlı sana çekiyor beni... Durup durup dudaklarını öpmek geliyor içimden... Saçlarını okşamak geliyor, ellerini tutmak geliyor... Kokunun tenime sindiğini hissediyorum geceleri... Teninin dudaklarımda eridiğini hissediyorum... Boynunun en güzel yerini benden başkası bilemez artık...
Seni kimse benim kadar benimle bir bütün olduğuna inandıramaz.... Gitgide bu alışkanlığın içinde kaybolduğumu hissediyorum... Beni yaşadığım zamanın dışına çıkarıyorsun. Bir gün tarih öncesinde yaşıyoruz , bir gün bulutların üstünde... Uzun süren bir baygınlık sonrasının o anlatılmaz baş dönmesi içindeyim... Bütün merdivenler birbirine eklendiği zaman seninle vardığım yüksekliğe erişemez...
Açılmış bütün kuyuların derinliği içimde seni bulduğum yer kadar derin değil... Alışkanlık kozasını ören bir ipekböceği gibi gitgide tamamlıyor bizi. Emsalsiz bir oluşun içinde yuvarlanıyoruz. Korkunç bir yangın başladı yüreklerimizde. Özlem, kıskançlık, arzu ne varsa içimizde hepsi birdenbire tutuştu. Alev almayan bir yerimiz kalmadı. Alevlerimiz muhteşem bir kızıllığın içinde yıldızlara kadar uzanıyor. Hiç bir su, bu ateşi söndüremez artık. Nehirle, denizler boşalsa üstümüze hiç sönmeyeceğimizi biliyorum. Bu yangın biz birer kor haline gelinceye kadar sürecek. Önce bakışlarımız alıştı birbirine, sonra parmak uçlarımız... Bu oluş tamamlandığı anda yeryüzünde bizden güçlüsü olmayacak! En mutlu olduğumuz yerde en güçlü de olacağız seninle... Bu bir sonun değil bir varoluşun başlangıcıdır. Geçmişteki tüm alışkanlıkların bana alışmanı önleyemez artık...[/i] | |
| | | aşşe Admin
| Konu: Geri: Sevdiklerinize Göndermeler Paz Şub. 15, 2009 7:11 pm | |
| BİR NEFES DÜŞ GİBİ
Bazı duygular vardır anlatılamaz, anlaşılır sadece. Sevenin sevdiğini bilmesi kadar, sevilen de anlar sevildiğini. Sevgi her zaman belirli kelimelerle söylenmez. Çoğu defa bir bakış yeter de artar bile... Yeryüzünde hiçbir kuvvet insanoğlunu sevme hakkından alıkoyamaz.
Sevmek çoğu zaman var olmaktır. Sonunda bizi yok olmaya götürse bile. Ben şimdi varım ve seni sevmek hakkımı kullanıyorum. Sen bile buna karşı koyamazsın. Sana gelinceye kadar sonu gelmez bir arayıştı sevgilerim. Bir zaman başkalarında aradım seni, başka yüzlerde, başka ellerde aradım. Aldandım, fakat birgün seni bulmak ümidini kaybetmedim.
Nasıl olsa gelecektin birgün. Ve işte geldin de! Bana tatmadığım hüzünleri tattırmaya, bilmediğim kederleri öğretmeye geldin. Acıdan yana ne kalmışsa yaşamadığım hepsini bir bir sen yaşatacaksın bana. Birgün yaşamanın gereksizliğini de senden öğreneceğim.
Bu selin akışını hiçbirşey duduramaz artık. Ummadığım ve ummadığın bir anda çıktın karşıma. Coşkun ırmaklar gibi, amansız seller gibi geldin, mutlaka yıkarak ve benden birçok şeyleri beraberinde sürükleyerek gideceksin. İşte o zaman yoklukların en dayanılmazı ile karşı karşıya kalacağım.
Ergeç gideceksin; beni anlayamadan, beni sevemeden gideceksin. Yalnız bir iç kırıklığı kalacak senden, tesellisiz bir hüzün kalacak. Yıllardır aradığım sendin ama sen gittikten sonra başkasını aramayacağım. Gelmeyecek bile olsan, ömrümün sonuna kadar arardım seni Ama geldin bir kere; ister bilerek gelmiş ol, ister bilmeden...
Geldin ya! Şimdi herşey güzel seninle. Yürümenin, konuşmanın, nefes almanın bir başka anlamı var artık. Sen varsın ya, herşey bambaşka gözlerimde... | |
| | | aşşe Admin
| Konu: Geri: Sevdiklerinize Göndermeler Paz Şub. 15, 2009 7:13 pm | |
| SENİ ARIYORUM
Şimdi bir an dönerek gerilere, hani Bir zamanlar beni ölesiye yaşatan Ellerimi bırakıp, sevecen ellerini Çevremi sımsıcak bir sevgiyle kuşatan Seni arıyorum.
Bir deniz hıçkırıyor ta içimde, dinle Giderek yalçın kayalar, kumlar eriyor Şimdi baş başayım bir kıyıda kendimle Ve bende var ettiğin o ben, can veriyor Seni arıyorum.
Gülerdin bir zamanlar güneş batmazdı Baştanbaşa bir gül bahçesiydi ortalık Renkler ya mavi, ya pembe, ya beyazdı Oysa şimdi ne yana baksam karanlık Seni arıyorum.
Varsın ama yoksun. yanımdasın, değilsin Gözlerim boşuna deliyor geceleri Tek seni bir kez daha görebilmek için Daldırıp ellerimi benden içeri Seni arıyorum.
Ellerim içimde bir kan golüne batıyor Bağırıyorum kimseler duymuyor sesimi. Dişlerim hırsla dudaklarımı kanatıyor Ve senden uzakta verirken son nefesimi Seni arıyorum.
Bu son aldanışım, son yıkılışım olacak Gelsen de boş artık gelmesen de, ben yokum Yine de son bir ümit kırıntısıyla, bak O, her şeyi yitirdiğim anda bulduğum Seni arıyorum. | |
| | | aşşe Admin
| Konu: Geri: Sevdiklerinize Göndermeler Paz Şub. 15, 2009 7:13 pm | |
| DAĞ RÜZGARI
Kaderde senden ayrı düşmek de varmış Doğrusu bunu hiç düşünmemiştim Seni tanımadan, Hele, seni böyle deli divane sevmeden Yalnızlık güzeldir diyordum. Al başını kaç bu şehirden Ufukta bir çizgi gibi gördüğün dağlara.. Rüzgârın iyot kokularını taşıdığı denizlere git. Git gidebildiğin,yere git diyordum Oysa ki, senden kaçılmazmış.. Yokluğuna bir gün bile dayanılmızmış Bilmiyordum Yine de dayanmaya çalışıyorum işte Bir kır çiçeği koparıyorum gözlerine benzeyen Geçen bulutlara sesleniyorum ellerin diye Rüzgâr güzel bir koku getirmişse Saçlarını okşayıp gelmiştir diyerek avunuyorum. Yaşamk seninle başka bir zamanı Bir başka zamanda seni yaşamak Herşeyden önce sen Elbette sen, mutlaka sen İster uzaklarda ol, ister yanıbaşımda ol. Sen ol yeter ki, bu zaman içinde.. Ben olmasam da olur. Seni bir yumağa sarıyorum yıllardır, bitmiyorsun... Çaresizliğim gün gibi aşikar. Su olup çeşmelerden akan güzelliğin İnceliğin ışık ışık yüzüme vuran.. Sen, güneş kadar sıcak, tabiat kadar gerçek, Sen, bahçelerde çiçekler açtıran, Sudan havadan yüce varlık Sen, o tek sevgi içimde.. Sen, görebildiğim o tek aydınlık. Bir nefes de benim için al, havasızlıktan öldürme beni.. Bulutlara, yıldızlara benim için de bak. Susadım diyorsam, bir yudum su içmelisin. Ben yorulduysam sen uyumalısın. Ellerim sevilmek istiyor, saçlarım okşanmak istiyor. Dudaklarım öpülmek istiyor Anlamalısın. Ağaçların yeşili kalmadı, gökyüzünün mavisi yok. Bu dağlar, o dağlar değil... Rüzgârında kekik kokusu yok. Kim bu çaresiz adam, Bu kan çanağı gözler kimin? Kaç gecedir uykusu yok. Gündüzü yok, Gecesi yok, yok... Yok... Anladım.... Sensiz yaşanmaz bu dünyada.. İmkanı yok. | |
| | | aşşe Admin
| Konu: Geri: Sevdiklerinize Göndermeler Paz Şub. 15, 2009 7:14 pm | |
| BOŞUNA DEĞİL
Boşuna değil Her dakika seni hatırlayışım Boşuna değil her akşam İçime bir garipliğin çökmesi Bu şehrin bütün sokaklarında Yana yakıla seni aramam boşuna değil
Boşuna değil pazarları sevmeyişim Durup durup içimin kararması Gözlerimin dolması apansız Boşuna değil İnan boşuna değil sevdiğim Bu dalıp dalıp gitmeler Bu dayanılmaz özlem Bu sevda boşuna değil
Kolu kanadı kırılmış bir serçeyim senden uzakta Suyu kesilmiş çeşmeyim Bir gece lambasıyım kırılmış, sönük Biliyorum Her şey seninle güzel Her şey seninle büyük İnan sevdiğim inan
Yıllardır aradığımsın Ömür boyu beklediğimsin Ben bir martıyım yalnız küçük Sen dalga dalga denizimsin
Koşmak sana doğru Yaşamak senin için Ve katlanmak her şeye seninle Tek başına değil İnan sevdiğim inan Seni bunca sevmem Boşuna değil. | |
| | | aşşe Admin
| Konu: Geri: Sevdiklerinize Göndermeler Paz Şub. 15, 2009 7:16 pm | |
| Bekleyenler İçin
Bir ayak sesi duymayayım Kapıya koşuyorum Gelen sen misin diye Bir siyah saç görmeyeyim Yüreğim burkuluyor Ağlamaklı oluyorum Her şey bana seni hatırlatıyor Gökyüzüne baksam Gözlerinin binlercesine görürüm Bir rüzgar değse yüzüme Ellerini düşünmeden edemem Yaktığım bütün sigaraların dumanları sana benzer Tadı senden gelir Yediğim yemişlerin İçtiğim içkilerin Ve içimdeki bu dayanılmaz sıkıntı Bu emsalsiz hüzün Seni beklediğim içindir
Resmine bakamaz oldum Uykulardan korkuyorum artık Utanıyorum odamdaki bütün eşyalardan Şu sedir hala gelip oturmanı bekliyor Şu ayna karsısında güzelliğini seyretmeni Şu kadeh dudaklarına değebilmek için duruyor masada
Ve şu saat geldiğin anda Durabilir sevincinden Zaman çıldırabilir Çünkü benim dünyamda Ölümsüzlük, seni sevmek demektir. Bir çocuk dogmayı bekler Bir ağır hasta ölmeyi Bitkiler yağmur ve güneşi bekler Yalnız bir kadın sevilmeyi Ve düşün ki bir adam İçinde bütün bekleyenlerin korkusu ve ümidi Seni bekler Asılmayı bekleyen bir idam mahkumu gibi
Sen gelinceye kadar Pencerem kapalı duracak Rüzgar gelmesin diye Artık perdeleri açmayacağım Gün ışığı girmesin diye Sonra kahrolacağım Bu karanlıkta, bu derin yalnızlıkta Ve günlerce gecelerce haykıracağım Nerdesin diye, Nerdesin? Bir gün bu kapıdan sen gireceksin Biliyorum Ergeç bu bekleyişin bir sonu gelecek Yıllarca sonra Öldüğüm gün bile gelsen Butun bu bekleyişimi ve olduğumu unutup Çocuklar gibi sevineceğim Kalkıp sarılacağım ellerine Uzun uzun ağlıyacağım. | |
| | | aşşe Admin
| Konu: Geri: Sevdiklerinize Göndermeler Paz Şub. 15, 2009 7:17 pm | |
| BANA BİR ŞARKI SÖYLE
Özledim sesini ne olur konuş Bir gül açtır zamanların ötesinden Karanlıklar içindeyim, kapkarayım bugün gel Gök mavisinden, deniz mavisinden Bana bir şarkı söyle İçimde bir şey kımıldıyor Gözlerim kan çanağı, yorgunum, uykusuzum Bir baksana ne haldeyim deli divane Yaralıyım, çaresizim umutsuzum Bana bir şarkı söyle Yağmur ol yağ üstüme, güneş ol ısıt Dökül karanlığıma ışıklar gibi Al beni, en uzaklara götür Sesin, aksın içimde bir pınar gibi Bana bir şarkı söyle Bütün renkleri kat birbirine Buram buram bir turuncu getir geçen yazdan Bir tüy gibi, bir bahar dalı gibi Hafiften, inceden, güzelden, en beyazdan Bana bir şarkı söyle Yağan kar nasıl hazin yağar bilirsin Kurşuni bir gökyüzünden ağlamaklı İşte öyleyim, kapkarayım bugün gel En hüzünlü sesinle, en dokunaklı Bana bir şarkı söyle..
--------------------------
DİYEBİLSEYDİM Anladım diyemem ki! Suçluyum Belki ben anlatamadım sana kendimi Tutuştum, yandım da yokluğunda her gece Yine gözyaşlarımla söndürdüm kalbimi Her gün her dakika seni özlerdim Bitmezdi kederim senin yanında bile Susardım, gözlerime baktığın zaman Mermer bir heykelin çaresizliğiyle Oysa neler düşünürdüm sen yokken Sana kavuşunca neler söylemek isterdim Dakikalar bir ışık hızıyla geçerdi Ayrılık başlayınca ben biterdim En kötüsü beni koyup gitmendi O öyle bir yalnızlıktı anlatılmaz Hep yarım kalmış heyecanlar hazlar içinde Biterdi bir kış, geçerdi bir yaz Ve nice yıllar kovalardı birbirini Gözlerimde gitgide büyürdü mesafeler Bütün teselliler uzaklarda kalırdı Bütün çiçekleriyle solardı bahçeler Ne olurdu saadetlerin en büyüğü İşte ellerimde al, diyebilseydim Anlardın, ve hiç gitmezdin, değil mi Bir gün duyduğum gibi kal diyebilseydim. | |
| | | aşşe Admin
| Konu: Geri: Sevdiklerinize Göndermeler Paz Şub. 15, 2009 7:18 pm | |
| BENİM KORKUM ÖLÜM DEĞİL Geçen gün senin yanında aklıma ölümüm geldi Sensizlik bir mızrak gibi saplandı kalbime O son anı hatırladım, o seni koyup gidişimi İlk defa bu kadar üzüldüm dünyaya geldiğime
Ölüm! Kaçınılmaz sonuç, o soğuk kelime Bir gün ucuz bir fahişe gibi koynuma girecek Yüzümde gezinecek pis ve iğrenç elleri Korkudan büyümüş gözlerimde hayaller can verecek
Biliyorum, üzüleceksin, ama ölüm bir gerçek Bir yerde sevişmek gibi, bir yerde yaşamak gibi Ne hazin sıcaklığımızın bizi terketmesi Ve yüzümüze birbiri ardınca kapanan kapılar
Er geç uzanır bir el, son kampanayı çalar Anlarız kaçınılmaz anın geldiğini Şehre bir bomba düşmüş gibi aynalar, camlar kırılır İnsan arar da bir türlü bulamaz güzelliğini
Kimse benim kadar bilemez ölümün rezilliğini Seni koyup gitmenin hüznünü ben anlarım Çünkü ben sende buldum kendimi, sende sevdim Senin yanında seninle değerlendi zamanlarım
Ne acı gün kadehlerin boş kalması, şarkıların yarım Mevsimlerin birbiri ardınca bir anda bitivermesi Ansızın toprakla dolması gözlerimizin Kanımıza o çirkin böceklerin girmesi
Kimbilir ölüm bir çilenin sona ermesi Belki güzeldir, şu sefil dünyaya boş gözlerle bakmak Ne çare ki sen varsın, o dünyada sen varsın Benim korkum ölüm değil, seni yalnız bırakmak
ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN | |
| | | aşşe Admin
| Konu: Geri: Sevdiklerinize Göndermeler Paz Şub. 15, 2009 7:20 pm | |
| AYRILIK GÜNÜ Ben nice ayrılıklar gördüm ömrümce Kuşlar gördüm; kırılmış kolu, kanadı Ayrı düşmüş sevdiğinden kuşlar gördüm Hiç bir ayrılık bana bu kadar komadı
Ayrılığın bir ağrıdır vurur şakaklarımda Ve büyür gözlerimde bir okyanus kadar Derinden ses verir içimde bir tel Sonra, birdenbire kırılır, kopar
Yeryüzü çekilir altından ayaklarımın Geçer başıma çöken bir tavan gibi gökyüzü Durmadan çalınır kulaklarımda Şarkıların en hüzünlüsü
Seni alıp uzaklara giden otobüs Benim üzerimden geçer hışımla Devrilir, bakakalırım ardından Bir sel gibi akan gözyaşımda...
Artık ne yapsam boş, teselliler faydasız Karanlık gitgide en derinlere çeker beni Çaresiz, bütün sokaklarında bu şehrin Böyle perişan beklerim dönmeni
Dolaşır birbirine yorgun ayaklarım Ellerimi koyacak bir yer bulamam Nereye gitsem, en koyusu acıların Ne yana baksam, çıldırtan bir akşam
İstemem ben bu ömrü, bu talihi istemem Böyle durup durup senden ayrılmak varsa Orada bir mezar kazılır benim için Ayrılığın nerede başlarsa.
ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN --------------------------------
Gözlerde Sevişmek
Seninle yaşanacak bir aşkin öyküsünü Bir giz gibi derinden dün yaşatti gözlerin Sundugu sevinçlerle o eşsiz bahar günü Yemyeşil bir adakti, bir muratti gözlerin. Acilar uzaklarda, mutluluklarsa yakin Bir kaç saat içinde kaç yildi yaşattigin Gözlerime sevgiyle bakarken, bana aşkin Ölümsüz oldugunu hatirlatti gözlerin.
Içimde tek sen vardin, düşüncemde yalniz sen Birbirimizden uzak yaşadigimiz o en güzel yillarimizi elemle düşünürken Hem agladi sessizce, hem aglatti gözlerin.
Ümit Yaşar Oğuzcan | |
| | | aşşe Admin
| Konu: Geri: Sevdiklerinize Göndermeler Paz Şub. 15, 2009 7:22 pm | |
| Resimler
Sen değiştin, resimlerin hiç değişmedi Nasıl seviyorum bilmezsin şu albümü Resimler yalancı değil, resimler ölmüyor, Aslında acı olan şey; sevgilerin ölümü Sahte renkler yerini gölgelere bırakmış Resimlerde siyah beyaz gözlerin, dudakların İşte bak! ellerin ellerimi arıyor Resimlerde besbelli anlatamadıkların Şimdi bir çerçeveden gülümsüyorsun bana Hatırlıyor musun bu resim çekildiği günü Bakışların ne kadar duygulu, ne kadar sıcak Anlıyorum neler düşündüğünü. Bir başka resimde biraz kederlisin Hüzünlü bir şarkı dökülüyor dudağından Şimdi senden çok uzak bir şehirde Seni seyrediyorum bir albüm yaprağında Bu karanlık yoktu, bir zaman sen vardın Yaşamak cömertçe sunduğun bir ışıktı Sen değiştin, onlar hiç değişmedi Resimlerin senden vefalı çıktı
ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN... -------------- Acılar Denizi
Ben acılar denizinde boğulmuşum İşitmem vapur düdüklerini, martı çığlıklarını Dalgalar her gün bir başka kıyıya atar beni Duyarım yosunların benim için ağladıklarını
Ölüyüm çoktan, bir baksana gözlerime Gör, içindeki o kanlı cam kırıklarını Bu ne karanlık, bu ne zindan gece böyle Bütün gemiler söndürmüş ışıklarını
Ben acılar denizi olmuşum, yaklaşma Sularım tuzlu, sularım zehir zemberek Baksana; herkes içime dökmüş artıklarını
Bu karanlık bitse artık, bir ay doğsa Bir deli rüzgar çıksa; alıp götürse Yılların içimde bıraktıklarını...
ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN... | |
| | | aşşe Admin
| Konu: Geri: Sevdiklerinize Göndermeler Paz Şub. 15, 2009 7:23 pm | |
| BEŞİNCİ MEKTUP
Ayrılık diye bir şey yok. Bu bizim yalanımız. Sevmek var aslında, özlemek var, beklemek var. Şimdi neredesin? Ne yapıyorsun?
Güneş çoktan doğdu. Uyanmış olmalısın. Saçlarını tararken beni hatırladın, değil mi? Öyleyse ayrılmadık. Sadece özlemliyiz ve bekliyoruz.
Zamanı hatırlatan her şeyden nefret ediyorum. Önce beklemekten. Ömür boyunca ya bekliyor, ya bekletiyor insan. İkisi de kötü, ikisi de hazin tarafı yaşantımızın.
Bir çocuğun önce doğmasını bekliyorlar, Sonra yürümesini, konuşmasını, büyümesini... Zaman ilerliyor, bu defa para kazanmasını, Kanunlara saygı göstermesini, İnsanları sevmesini, aldanmasını, aldatmasını bekliyorlar.
Ve sonra ölümü bekleniyor insanoğlunun. Ya o? Ya o? İnsanlardan dostluk bekliyor, sevgilisinden sadakat, Çocuklarından saygı ve bir parça huzur bekliyor, Saadet bekliyor yaşamaktan.
Zaman ilerliyor, bir gün o da ölümü bekliyor artık. Aradıklarının çoğunu bulamamış, Beklediklerinin çoğu gelmemiş bir insan olarak Göçüp gidiyor bu dünyadan.
İşte yaşamak maceramız bu. Yaşarken beklemek, beklerken yaşamak Ve yaşayıp beklerken ölmek!
Özleme bir diyeceğim yok. O kömür kırıntıları arasında parlayan bir cam parçası. O nefes alışı sevgimizin, kavuşmalarımızın anlamı. O tek güzel yönü bekleyişlerimizin.
İnsanlığımız özleyişlerimizle alımlı, Yaşantımız özlemlerle güzel. Özlemin bir buruk tadı var, hele seni özlemenin, Bir kokusu var, bütün çiçeklere değişmem. Bir ışığı var, bir rengi var seni özlemenin, anlatılmaz.
Verdiğin bütün acılara dayanıyorsam; Seni özlediğim içindir. Beklemenin korkunç zehri öldürmüyorsa beni; Seni özlediğim içindir. Yaşıyorsam; içimde umut varsa, Yine seni özlediğim içindir.
Seni bunca özlemesem; bunca sevmezdim ki!
Ümit Yaşar OĞUZCAN | |
| | | Joe Jonas<3 ZAC HAYRANI
| Konu: Geri: Sevdiklerinize Göndermeler Paz Şub. 15, 2009 8:47 pm | |
| oha nan hepsini senmi yazdın xS | |
| | | aşşe Admin
| Konu: Geri: Sevdiklerinize Göndermeler Paz Şub. 15, 2009 10:39 pm | |
| yok be jujummm bu şiirlerin hepsi Ümit Yaşar OĞUZCAN adlı şairin ama çok hoşuma gitti şiirleri zace gönderme yapmak istedim | |
| | | Joe Jonas<3 ZAC HAYRANI
| Konu: Geri: Sevdiklerinize Göndermeler Çarş. Şub. 18, 2009 9:40 pm | |
| | |
| Konu: Geri: Sevdiklerinize Göndermeler Cuma Nis. 17, 2009 12:09 am | |
| ohaa baya yazmışsınn haaa üüüüf aşığım | |
| | | aşşe Admin
| Konu: Geri: Sevdiklerinize Göndermeler C.tesi Nis. 18, 2009 7:16 pm | |
| annadık rabiaa aşıksın tmm yeter len xD | |
| Konu: Geri: Sevdiklerinize Göndermeler Paz Nis. 19, 2009 6:01 pm | |
| oha laa o ne ben nasıl okuyıcam onu ABOOO | |
| | | Miss Efron üye
| Konu: Geri: Sevdiklerinize Göndermeler Cuma Eyl. 11, 2009 1:35 am | |
| [b]tabiiki en çok zacı seviorum ama o bnm ulaşamiicağım aşkım ama bn ulaşabileceğim kişiye adı lazım değill; seni çooooooooooooooookkkkk seviorum sen çok tatlısınnn ahh snde bna yakın davranıosunn ama artık et şuu çıkma teklifini sen bnm herşeyim oldun artıkkk her zmn sni düşünüorummm keşke bu yazıyı görsen yha bn sana aşığım galiba aslında bunu seni gördüğüm anda fark etmiştim ama sölemek bu güne nasipmişşş sni her zmn sevicemmm ----EWTTT SÖLEDİM İÇİM RAHATLADI bu başlığı açana sonsuz teşekkürler---- | |
| | | | Sevdiklerinize Göndermeler | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |